Прем'єр та спікер запропонували Ложкіну «тісну взаємодію»

Прем'єр та спікер запропонували Ложкіну «тісну взаємодію»

Гройсман розповів про створення урядом Офісу підтримки та супроводження інвестицій і закликав Ложкіна до співпраці

Національна інвестиційна рада, яку на громадських засадах очолив Борис Ложкін, буде гарним інструментом залучення інвестицій в українську економіку. Таке переконання висловив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на засіданні Національної ради реформ.
«Залучення інвестицій дасть можливість розкрити справжній потенціал нашої держави. Нам потрібно створити якісний інвестиційний клімат, щоб кожен, хто має бажання вкладати гроші в Україну, став успішним. Причому я зараз кажу не тільки про іноземні інвестиції – у нас є і внутрішній ресурс, який також не потрібно недооцінювати», – наголосив він.

Також Гройсман розповів про створення урядом Офісу підтримки та супроводження інвестицій і закликав Ложкіна до співпраці.
«Ми розглядаємо цей офіс, як точку входу інвесторів у ті чи інші бізнес-проекти. Сподіваюся, що наша взаємодія з Національною інвестиційною радою буде дуже позитивною з точки зору супроводження та захисту інвестиційних проектів, які на сьогодні є в Україні. Уряд відкритий до такої взаємодії», – зазначив він.
У свою чергу, виступаючи на засіданні Нацради реформ, голова Верховної Ради Андрій Парубій наголосив на важливості процесу дерегуляції для залучення інвестицій та зростання економіки.
«Розраховую, Борисе Євгеновичу, що ви долучитеся до нашого дискусійного майданчика у Верховній Раді, тому що реформи неможливі без дискусій та обговорень у парламенті. І нам вкрай важлива професійна дискусія, ми розраховуємо на ваш інтелектуальний потенціал», – заявив він.
Нагадаємо, 29 серпня Борис Ложкін залишив посаду голови АП, продовживши працювати у команді президента як секретар Національної інвестиційної ради на громадських засадах, а також позаштатний радник глави держави.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: