Президент Ірану заявив про знищення «Ісламської держави»

Президент Ірану заявив про знищення «Ісламської держави»
Президент Ірану Хассан Рухані

Раніше повідомлялося, що терористична група «Ісламської держава» втратила 95% транскордонного «халіфату», який вона оголосила три роки тому в Іраку та Сирії

Президент Ірану Хассан Рухані заявив про кінець терористичного угрупування «Ісламська держава».

Про це повідомляє Reuters.

«Президент Ірану Хассан Рухані оголосив про кінець «Ісламської держави» у вівторок в прямому ефірі на державному телебаченні», - йдеться у повідомленні.

Про кінець ІДІЛ також заявив і високопоставлений командувач Революційної гвардії Ірану генерал-майор Кассем Солеймані у повідомленні на адресу верховного керівника країни, яке було опубліковане на новинному сайті гвардії Sepah News.

Повідомляється, що Революційна гвардія Ірану є найпотужнішою військовою силою країни та вже кілька років воює на підтримку сирійського президента Башара Асада й центрального уряду в Багдаді.

Раніше повідомлялося, що терористична група «Ісламської держава» втратила 95% транскордонного «халіфату», який вона оголосила три роки тому в Іраку та Сирії.

Так, нещодавно у Сирії урядові сили повністю взяли під контроль місто Абу-Камаль - останній оплот угруповання «Ісламська держава» у країні.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: