Прикордонники затримали в аеропорту «Київ» росіянина, що перебував у міжнародному розшуку

Прикордонники затримали в аеропорту «Київ» росіянина, що перебував у міжнародному розшуку

Громадянина передано співробітникам Національної поліції

Прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту пропуску «Київ» у пункті пропуску «Жуляни» затримали громадянина Росії, який перебував у міжнародному розшуку. Про це інформує Державна прикордонна служба, повідомляє «Главком».

Під час оформлення пасажирів, рейсу «Барселона-Київ», на росіянина спрацювала база даних Інтерполу. Чоловіка 1970 року народження розшукували правоохоронні органи Росії за шахрайство в особливо великих розмірах.

За даним фактом поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в місті Київ. Громадянина передано співробітникам Національної поліції.

У ДПС зазначили, що після підключення пунктів пропуску до баз даних Інтерполу співробітники Державної прикордонної служби України майже щоденно виявляють на кордоні правопорушників, документи та транспортні засоби, які перебувають у міжнародному розшуку. Загалом з початку року прикордонники реалізували вже майже 2600 спрацювань відповідної бази даних, при цьому виявлено понад 1800 порушників закону та більше 180 викрадених транспортних засобів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: