Privat24 відкрив можливість видачі цифрових карток МЕТRО усім бажаючим ®

Можливість оформлення карток МЕТRО вже доступна в останній версії додатка Privat24 для Android, а найближчим часом самостійно оформляти картки зможуть і користувачі iPhone

Покупці мережі магазинів МЕТRО зможуть оформити картку клієнта онлайн за допомогою смартфону та мобільного банкінгу Privat24. Щоб отримати тимчасову картку МЕТRО без відвідання магазину, достатньо запустити в своєму смартфоні додаток Privat24, зайти в розділ «Дисконт» і вибрати компанію МЕТRО (особисті дані користувача підтягнуться автоматично). Після цього цифрова картка МЕТRО з унікальним штрихкодом і номером з’явиться в особистому списку користувача.

«Провідний світовий ритейлер і банк першими в Україні запропонували повністю цифрову послугу замовлення, випуску та використання віртуальних дисконтних карток METRO через смартфони, – говорить заступник голови правління ПриватБанку Олександр Вітязь. – METRO – єдиний в Україні ритейлер, який технічно й технологічно повністю готовий до роботи з цифровими клієнтами».

Можливість оформлення карток МЕТRО вже доступна в останній версії додатка Privat24 для Android, а найближчим часом самостійно оформляти картки зможуть і користувачі iPhone. Унікальною можливістю оформлення цифрових карток можуть користуватися всі бажаючі.

Цифрову картку клієнта можна використовувати в мережі магазинів МЕТRО в електронному вигляді й не обов’язково обмінювати на звичну пластикову картку. Штрихкоди дисконтних карток МЕТRО в Privat24 без проблем скануються на касах торгових центрів мережі по всій території України, а користуватися цифровими картками можна без доступу до мережі Інтернет. Клієнти, які вже мають картки МЕТRО, можуть їх додати в гаманець мобільного додатка Privat24, відсканувавши камерою смартфону.

«Ми налаштовані на максимальну реалізацію професійних потреб наших клієнтів, а інноваційне мислення лежить в основі розвитку нашого бізнесу в Україні. Ця ініціатива зробить процес отримання картки МЕTRО ще більш легким і доступним для всіх бажаючих, тому запрошуємо всіх скористатися цією перевагою та стати клієнтом МЕТRО в Україні», – коментує Юлія Пилипенко, директор з продажів «МЕТРО Кеш енд Кері Україна».

Сьогодні в мобільному Privat24 свої дисконтні картки МЕТRО вже зберігають більше 30 тис. користувачів. Електронним банкінгом Приват24 користуються понад 9 млн жителів України, понад 4 млн осіб використовують для проведення банківських операцій мобільний додаток Privat24.

Компанія «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» було засновано в 2003 році. Компанія представлена в Україні 26 торговими центрами: 23 магазинами МЕТRО та 3 магазинами оптової торгівлі «Бери-Вези». Компанія є найбільшим німецьким інвестором в економіку України. Обсяг інвестицій компанії за період з 2003 по 2016 рік перевищує 550 млн євро. «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» входить до складу METRO GROUP, однієї з провідних міжнародних торгових компаній. Компанія представлена в більше ніж 2 000 міст у 29 країнах світу та об’єднує понад 220 000 співробітників.

Інформація розміщена на правах реклами

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: