Путін розповів, чи є у Росії компромат на президента США

Путін розповів, чи є у Росії компромат на президента США
Президент Росії Володимир Путін на саміті у Гельсінки
Фото: ЕРА

Путін запевнив, що раніше Трамп не представляв для Росії ніякого інтересу

У Росії немає ніякого компромату на президента США Дональда Трампа. Про це заявив російський лідер Володимир Путін в інтерв'ю Fox News.

«Немає у нас ніякого компромату, і бути не може. Я не хочу образити президента Трампа і боюся здатися неввічливим, але до того, як він оголосив, що буде кандидатом в президенти, він не представляв для нас ніякого інтересу. Він багатий чоловік, але багатих людей в Сполучених Штатах багато», - заявив Путін.

Він додав, що «в голову нікому ніколи не могло прийти, що він (Трамп. - ред) коли-небудь буде президентом США».

Раніше екс-глава ФБР Джеймс Комі розповів в інтерв'ю ABC News, що він думає з приводу можливості наявності у Росії компромату на президента США Дональда Трампа.

Нагадаємо, у зв'язку із критикою з боку конгресменів зустрічі президента США Дональда Трампа та й президента Росії Володимира Путіна, Трамп скликає закриту нараду із членами Конгресу.

Раніше сенатор-республіканець Джон Маккейн розкритикував понеділкову прес-конференцію в Гельсінкі президента США Дональда Трампа і його російського колеги Володимира Путіна.

Сенатор-республіканець назвав цю прес-конференцію «одним із найганебніших виступів американського президента», а саміт у Гельсінкі «трагічною помилкою».

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп жодного разу не згадав про Україну на підсумковій прес-конференції після зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: