Путін вдруге з початку року відвідає Угорщину

Путін вдруге з початку року відвідає Угорщину

Президент РФ Володимир Путін і прем’єр Угорщини Віктор Орбан під час попередньої зустрічі в Будапешті, 2 лютого 2017 року

Путін збирається відвідати відкриття чемпіонату світу зі дзюдо в Будапешті та зустрітися з прем’єром Угорщини

Президент Росії Володимир Путін вдруге за цей рік відвідає Угорщину. Про це повідомив керівник Спілки дзюдоїстів Угорщини Ласло Товт, зазначає «Радіо Свобода».

28 серпня Путіна чекають на відкритті чемпіонату світу зі дзюдо в Будапешті, Товт наголосив, що глава Кремля дав особисту згоду на запрошення національної спілки борців дзюдо Угорщини.

За інформацією ЗМІ, Путін прибуде до угорської столиці літаком в аеропорт імені Ференца Ліста на короткий термін у понеділок 28 серпня у другій половині дня. Крім відвідання спортивних змагань, у нього запланована зустріч із прем’єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном.

Як очікують, головною темою їхньої бесіди стане обговорення анонсованого ще кілька років тому Будапештом і Москвою проекту збільшення потужностей АЕС у місті Пакш на Дунаї за рахунок російських державних кредитів.

Востаннє Путін приїздив до Угорщини 2 лютого цього року, щоб провести переговори на тему двосторонніх російсько-угорських стосунків і узгодити терміни початку реалізації багатомільярдного інвестиційного проекту створення другої черги АЕС «Пакш-2».

Однак від часу останніх перемов угорський уряд поки що не скористався нагодою отримати бодай частину російського кредиту.

Нагадаємо, декілька днів тому Путін здійснив робочу поїздку до окупованого Севастополю.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: