Путін запросив Трампа до Москви

Путін запросив Трампа до Москви
Путін і Трамп збираються провести нову зустріч

Я готовий і до Вашингтона приїхати, якщо там будуть створені відповідні умови для роботи, — заявив Путін

Президент Росії Володимир Путін заявив, що готовий зустрітися з президентом США Дональдом Трампом не лише у Вашингтоні, але і в Москві.

Про це повідомляє російське федеральне інформаційне агентство ТАСС.

Путін сказав, що вже запросив Трампа до столиці Росії.

«Ми готові запросити президента Трампа в Москву, він має, до речі кажучи, таке запрошення, я йому про це говорив. Я готовий і до Вашингтона приїхати, якщо там будуть створені відповідні умови для роботи», — заявив Путін.

За словами президента РФ, на зустрічах з Трампом вони будуть обговорювати низку питань, які стосуються багатьох »держав світу та всієї Європи в тому числі».

19 липня у Білому домі заявили, що президент США Дональд Трамп ініціює проведення восени зустрічі з російським президентом Володимиром Путіним, переговори уже ведуться.

Більше як половина жителів США вважають, що необхідно провести нову зустріч між президентами США та Росії.

Нагадаємо, в понеділок президент США знову продовжив кампанію щодо протидії звинуваченням пов’язаним із самітом з лідером РФ, який відбувся тиждень тому в Гельсінкі.

16 липня, Трамп під час прес-конференції після зустрічі з Путіним у Гельсінкі заявив про недовіру висновкам власної розвідки щодо втручання РФ у президентські вибори, а також про те, що він більше вірить словам Путіна. Ця заява Трампа викликала різке обурення не тільки в таборі демократів, але й серед республіканців.

Також сенатор-республіканець Джон Маккейн розкритикував прес-конференцію в Гельсінкі президента США Дональда Трампа і його російського колеги Володимира Путіна.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп жодного разу не згадав про Україну на підсумковій прес-конференції після зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним.

Читайте також статті: 

Побачення у Гельсінкі. Як Путін і Трамп «добре поговорили» 

«Це була неймовірна капітуляція». Америка шокована Трампом

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: