Путін заявив, що в Україні – русофоби

Путін заявив, що в Україні – русофоби
Володимир Путін

Путін звинуватив владу України у проведенні «русофобської політики»

Президент РФ Володимир Путін заявив, що українська влада торгує політикою поділу Росії і України.

Про це Путін заявив після саміту G20 у Гамбурзі.

«Інтереси російського і українського народів, я в цьому переконаний, повністю збігаються. Не збігаються лише інтереси сьогоднішнього керівництва України і деяких там політичних кіл сьогоднішньої України», – заявив він.

За його словами, «і Росія, і Україна зацікавлені у співробітництві, у тому, щоб об’єднувати свої конкурентні переваги, розвивати свої економіки».

«Сьогоднішні українські колеги намагаються цим знехтувати... У них залишився лише один товар, яким вони успішно торгують – русофобія. І ще вони торгують політикою поділу Росії і України», – зазначив Путін.

Також Путін заявив: вважає, що з президентом США Дональдом Трампом встановлено особисті відносини.

«Трамп телевізійний дуже відрізняється від реального людини... Він абсолютно конкретний, адекватно сприймає співрозмовника, швидко аналізує, відповідає на поставлені питання і ті, що виникають в ході дискусії», – сказав Путін.

«Мені здається, що, якщо ми будемо будувати наші відносини, як пройшла наша бесіда вчора, то є всі підстави припускати, що ми зможемо хоча б частково відновити той рівень взаємодії, який нам потрібен», – додав президент РФ.

Нагадаємо, саміт G20 почався в Гамбурзі (Німеччина) 7 липня. Учасники саміту обговорили найважливіші питання міжнародного порядку денного і приділили особливу увагу ситуації в Україні та Сирії.

Українську тематику обговорювали у двосторонніх форматах, зокрема, Володимир Путін і президент США Дональд Трамп. У скороченому варіанті - без представника України - відбулась зустріч учасників Нормандської четвірки.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: