Рада проведе перерозподіл коштів на відновлення Донбасу

Рада проведе перерозподіл коштів на відновлення Донбасу

Рада підтримала законопроект у першому читанні

Верховна Рада України планує дозволити спрямувати понад 3 мільярди гривень коштів бюджетів тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської області на відновлення об’єктів інфраструктури та погашення позик. Парламентарі підтримали у першому читанні відповідний законопроект.
Законопроектом пропонується вказані кошти спрямувати: по Донецькій області — на погашення місцевого боргу Донецької міської ради, що виник за кредитом отриманим в АТ «Укрексімбанк», та відновлення об’єктів соціальної і транспортної інфраструктури, житлового фонду, систем забезпечення життєдіяльності, включаючи їх утримання, а також на соціально-економічний розвиток області; по Луганській області — на відновлення об’єктів соціальної і транспортної інфраструктури, житлового фонду, систем забезпечення життєдіяльності, включаючи їх утримання, а також на соціально-економічний розвиток області.
Станом на 1 січня 2016 року на казначейському рахунках тимчасово окупованих територій Донецької області понад 3 мільярди гривень.
Джерело: УНН

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: