Російське командування обіцяє бойовикам відпустку і спирт за кожен збитий безпілотник ОБСЄ

Російське командування обіцяє бойовикам відпустку і спирт за кожен збитий безпілотник ОБСЄ

За збитий безпілотник бойовикам обіцяють три літра питного спирту

Російське командування обіцяє бойовикам відпустку за кожен збитий безпілотник спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

«У якості додаткового заохочення особового складу до таких дій, з 25 серпня ц.р., за кожен збитий безпілотний літальний апарат СММ ОБСЄ у частинах та з’єднаннях 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ надається позачергова заохочувальна відпустка на сім діб, а також три літра питного спирту», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, з огляду на зростання ролі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ по документуванню та оприлюдненню регулярних порушень російськими окупаційними військами Мінських домовленостей у т.ч. збільшення забороненого озброєння і військової техніки, російське окупаційне командування віддало наказ всіляко перешкоджати діяльності СММ ОБСЄ у т.ч. подавляти засобами радіоелектронної боротьби та збивати безпілотні літальні апарати місії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за минулу добу на Донбасі загинув одни російський військовий, що 4 отримали поранення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: