Російські ГРУшники отримали завдання провокувати сили АТО на відкриття вогню

Російські ГРУшники отримали завдання провокувати сили АТО на відкриття вогню

На окремих напрямках здійснено обстріли зі стрілецької зброї, гранатометів, а також 82- та 120-мм мінометів з метою провокування сил АТО на відкриття вогню у відповідь

Минулої доби на тимчасово окупованих територіях сходу України противник неодноразово порушував режим припинення вогню. На окремих напрямках здійснено обстріли зі стрілецької зброї, гранатометів, а також 82- та 120-мм мінометів з метою провокування сил АТО на відкриття вогню у відповідь. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.
За даними розвідки, окреме завдання щодо провокування сил АТО на порушення режиму перемир’я в районах Новотроїцького, Авдіївки, Луганського та Мар’їнки отримали диверсійно-розвідувальні групи, укомплектовані виключно кадровими військовослужбовцями штатних загонів спеціального призначення ГРУ ГШ ЗС РФ.
Також протягом доби основні зусилля противник зосереджував на підтриманні боєготовності військ, ротації передових підрозділів, поповненні запасів матеріально-технічних засобів та боєприпасів, відновленні бойової техніки, а також удосконаленні інженерного обладнання позицій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: