Російські правоохоронці допитали колишнього чоловіка Максакової

Російські правоохоронці допитали колишнього чоловіка Максакової
Марія Максакова і Денис Вороненков

За словами Тюріна, в нього немає жодних особистих мотивів вбивства Вороненкова

Колишній цивільний чоловік Марії Максакова Володимир Тюрін, якого Генпрокуратура України раніше назвала замовником вбивства екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова, дав свідчення в якості свідка в Слідчому комітеті РФ.

Він заявив про відсутність мотивів для скоєння вбивства, повідомляє «Коммерсант» з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

Після звинувачення української Генпрокуратури, Тюрін вирішив самостійно з'явитися в Слідчий комітет, розповіли співрозмовники газети.

За їх словами, Тюрін заявив слідчим, що «будь-якої неприязні до Денису Вороненкова він не відчував і почуття ревнощів теж, так як розлучився з пані Максаковою-Ігенбергс задовго до того, як вона стала зустрічатися з депутатом від КПРФ».

Тюрін підкреслив, що він не бачить ніякої особистої для себе вигоди від смерті екс-депутата. Він пояснив, що «його інтереси у сфері бізнеса ніколи не перетиналися» з Вороненковим, тому, за словами підприємця, між ними не було конфліктів.

Крім того, за словами Тюріна, смерть Вороненкова «заподіяла йому чимало проблем», головна з яких - привернення суспільної уваги до його діяльності. Він також спростував свої можливі зв'язки зі спецслужбами.

Раніше Генпрокуратура України назвала Тюріна замовником вбивства Вороненкова. Крім того, генпрокурор України Юрій Луценко підкреслював, що замовник мав особистий мотив вбивства. Україна вирішила направити в Росію запит про його екстрадицію.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: