Російські силовики заявили, що не поселяли Януковича у Підмосков’ї

Російські силовики заявили, що не поселяли Януковича у Підмосков’ї

МВС РФ спростувало інформацію про проживання Віктора Януковича на дачі «Русичі»

Прес-служба Міністерства внутрішніх справ РФ заявила, що в будинку прийомів «Русичі» у Підмосков’ї ніхто не проживав і не проживає, будівля використовується для прийому і обслуговування делегацій. Про це йдеться в офіційній відповіді МВС РФ на запит російського сайту РБК.

Раніше видання «Медуза» повідомило, що колишній президент України Віктор Янукович, можливо, проживає в підмосковній Баковці на місці колишньої дачі маршала Семена Будьонного. Ця ділянка належить Федеральному казенному установі «Заміський будинок прийомів «Русичі» МВС РФ.

«Інформація, розміщена в деяких ЗМІ про проживання деяких осіб в заміському будинку відомства, не відповідає дійсності. Заміський будинок прийомів «Русичі» МВС Росії, що знаходиться в Московській області, використовується для проведення конференцій, засідань, симпозіумів, нарад, а також для прийому і обслуговування делегацій, в тому числі іноземних», - йдеться у відповіді прес-служби.

«Утримання та експлуатація даного об'єкта здійснюється в установленому порядку. З 2012 року з даний час на об'єкті постійно ніхто не проживав і не проживає», - додали у відомстві.

Раніше у мережі з'явилося відео ймовірного особняка Януковича в Підмосков'ї.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: