Російський співак скасував тур в США через справу Манафорта

Російський співак скасував тур в США через справу Манафорта

Емін Агаларов з батьком на зустрічі з Дональдом Трампом

За словами адвоката співака, Агаларов готовий приїхати в США і дати свідчення, але не хоче, щоб його викликали повісткою

Поп-співак і перший віце-президент Crocus Group Емін Агаларов відклав гастрольний тур по США і Канаді. Про це він повідомив в своєму Інстаграмі.

Агаларов не уточнив, на який термін відкладена поїздка і чому. «Ця ситуація відбувається проти моєї волі», - написав він.

Адвокат співака Скотт Балбер заявив CNN, що причиною скасування туру стали невдалі переговори з апаратом спецпрокурора Роберта Мюллера і Конгресом про формат показань Агаларова у справі про російське втручання в американські вибори.

За словами Балбера, Агаларов готовий приїхати в США і дати свідчення, але не хоче, щоб його викликали повісткою. У разі її прийняття співак потрапить під юрисдикцію США, і сам може стати об'єктом розгляду, якщо його показання здадуться Мюллеру і Конгресу неповними.

Нагадаємо, спецпрокурор Роберт Мюллер і Конгрес хочуть допитати Еміна Агаларова з приводу його участі в організації зустрічі адвоката Наталії Весельніцької з Дональдом Трампом-молодшим в 2016 році.

У 2018 році Національний комітет Демократичної партії США подав позов про злом своїх комп'ютерних мереж. Відповідачами за позовом виступають в тому числі Емін Агаларов і його батько, президент Crocus Group Араз Агаларов - через їх зв'язки з Дональдом Трампом і його сім'єю.

Як відомо, Емін Агаларов - син російсько-азербайджанського олігарха.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: