Російський співак виступив в окупованому Криму і тепер не може зрозуміти, чому його не пускають в Україну

Російський співак виступив в окупованому Криму і тепер не може зрозуміти, чому його не пускають в Україну
Російський співак Олександр Сєров

Олександр Сєров висловив своє обурення в ефірі російського шоу

Відомий російський артист Олександр Сєров став гостем скандального російського шоу Андрія Малахова. Ток-шоу «Привіт, Андрію!» Було присвячено творчому шляху і особистому життю виконавця. Під час шоу російським телеглядачам нагадали, що Олександр Сєров родом з України. Артист народився і тривалий час жив у селі Ковалівка Миколаївської області.

Редактори програми знайшли односельців Сєрова і навіть поспілкувалися з жінкою якій, на думку шанувальників, був присвячений легендарний хіт «Мадонна». За словами Сєрова, Тамара Бандурко - перша його шкільна любов. Через 50 років Тамару привезли з Ковалівки в Москву на зйомки аби вона змогла побачити друга дитинства. Жінка від імені усіх односельців запросила Сєрова в рідне село, але російському артисту заборонили в'їзд в Україну в листопаді 2017 року.

Артист зізнався, що не розуміє в чому причина заборони. «Я б із задоволенням приїхав, але мені «перекрили»Україну. Я приїхав до Севастополя, дав концерт. А тут в інтернеті рухомий рядок - «Олександр Сєров незаконно перетнув кордон». Все - персона нон грата .. Тепер я ворог України», - поскаржився Сєров в ефірі ток-шоу.

Російський артист вважає, що багато зробив для України. «Так, я залишив якийсь слід в Україні. Але влада... Я дійсно віддавався сповна, коли був в Чернівцях, коли був в Миколаєві, в Луцьку та Тернополі… Я творив на Україні. Але все перекреслено. Все забуто. Я займав призові місця на конкурсах. Це теж факт. Все забули. Ну як можна назвати мене ворогом України? Що це за нісенітниця взагалі? Тим більше, в Севастополі я служив три роки. Три роки життя я віддав батьківщині, радянській батьківщині і військово-морському флоту», - емоційно розповів Сєров.

Варто відзначити, що в студії була присутня Народна артистка України Лілія Сандулеса, але вона не стала коментувати ситуацію, що склалася з Сєровим і його скарги на українську владу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: