Розведення сил у Станиці Луганській заплановано на четвер – розвідка

Розведення сил у Станиці Луганській заплановано на четвер – розвідка
Розведення військ на Донбасі

Наразі спостерігачі місії ОБСЄ до району відведення не допускаються

Відновлення заходів з розведення сил у районі Станиці Луганської заплановано на 13 жовтня. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

За даними української розвідки, в районі Станиці Луганської противник здійснює провокаційні обстріли позицій сил АТО на цьому напрямку.

«Передові підрозділи 11-го стрілецького батальйону 2-ї окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2-го АК (Луганськ) ЗС РФ залишаються на позиції у районі мосту через р. Сіверський Донець. Спостерігачі місії ОБСЄ до району відведення не допускаються», – інформує розвідка.

«Відновлення заходів відведення заплановано на 13 жовтня ц.р.», – повідомляє ГУР.

Нагадаємо, у вівторок, 11 жовтня, міністр оборони України Степан Полторак заявив, що про розведення сторін у Станиці Луганський найближчим часом не йтиметься. Ситуацію ускладнили обстріли бойовиків. Від останнього не минуло і тижня, а це суперечить домовленостям. Крім того, на думку міністра Полторака, місія ОБСЄ має посилити контроль за цим процесом.

Напередодні заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука повідомив, що бойовики почали відведення сил поблизу Станиці Луганської.

Жителі Станиці Луганської бояться, що після відведення військ місто захоплять бойовики.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: