Розвідка пояснила, з чим пов’язане загострення ситуації в зоні АТО

Розвідка пояснила, з чим пов’язане загострення ситуації в зоні АТО

За словами представника ГУР, бойовики здійснюють тиск на керівництво України з тим, щоб були прийняті умови проведення виборів на Донбасі, умови РФ

Бойовики активізувалися на Донбасі, адже намагаються домогтися прийнятних для себе умов проведення виборів на окупованих територіях, наголошує представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький. Про це він заявив в ефірі «5 каналу».
«Противник не полишає спроб витіснити наші війська з зайнятих позицій – це по-перше. А по-друге, здійснюється тиск на державне керівництво України і взагалі на Україну з тим, щоб були прийняті умови проведення місцевих виборів, умови Російської Федерації, які не задовольняють нас», - сказав Скібіцький.
Він зазначив, що таке загострення взагалі відбувається весь час, коли проходять зустрічі в рамкам мінської групи і якщо РФ хоче тиснути на Україну.
Нагадаємо, у вівторок, 19 липня, секретар Ради національної безпеки та оборони України Олександр Турчинов заявив, що у зв’язку із загостренням ситуації на Донбасі РНБО може розглянути питання про введення військового стану.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: