Розвідка прогнозує загострення на Маріупольському напрямку

Розвідка прогнозує загострення на Маріупольському напрямку

Війська противника приведені до вищого ступеня бойової готовності, особовому складу заборонені звільнення

На Маріупольському напрямку обстановка зберігає тенденцію до подальшого загострення. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

За даними української розвідки, підрозділи 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ приведені до вищого ступеня бойової готовності, особовому складу заборонені звільнення.

«Бойові розрахунки гаубичної артилерійської батареї окремої артилерійської бригади (Донецьк) 1 АК ЗС РФ, мінометних батарей 1, 2 окремих мотострілецьких батальйонів (120-мм міномети) та гаубично-самохідного артилерійського дивізіону 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (ошмс мп) здійснювали обстріли позицій сил АТО у районах н.п.Водяне, Лебединське та Широкине», - інформує ГУР.
«З метою уточнення змін у бойових порядках на передньому краї і в тактичній глибині оборони сил АТО на Маріупольському напрямку противником активізовано ведення розвідки. Зафіксовано діяльність шести тактичних безпілотних літальних апаратів (два знищені силами АТО) та вихід розвідувальних груп 9 ошмс мп 1 АК. На 17 жовтня ц.р. запланований вихід ще двох груп», - повідомляє розвідка.

Нагадаємо, по населеному пункту Водяне, яке розташоване неподалік від Маріуполя, незаконні збройні формування гатили з артилерій калібром 152 мм та 122 мм, а також із мінометів калібром 120 мм.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: