Рух «Азов» оголосив про створення політичної партії

Рух «Азов» оголосив про створення політичної партії

Ініціативну групу нової політичної партії складають члени громадської організації «Громадянський корпус «Азов»

Українська громадська організація «Громадянський корпус «Азов» оголосила про створення політичної партії під назвою «Національний корпус», перший з’їзд якої відбудеться в Києві 14 жовтня.

Ініціативну групу нової політичної партії складають члени громадської організації «Громадянський корпус « Азов», ветерани полку» Азов» Національної гвардії, волонтери, патріоти України», – наголошується в повідомленні на сайті «Азова».

На 14 жовтня запланований марш «Азова», приурочений до дня українського козацтва, УПА і захисників України». Хода, яку організатори назвали «Маршем нації», стартує від пам’ятника «Батьківщина-мати» в Києві. Повідомляється, що окрім активістів «Азова» в акції візьмуть участь представники «Правого сектора» і праворадикальної угруповання С14.

Свій марш 14 жовтня у Києві планує провести і партія «Свобода». Підрозділ спеціального призначення «Азов» було сформовано у травні 2014 року в Маріуполі в якості батальйону Патрульної служби міліції особливого призначення МВС України, а пізніше перетворено на полк і переведено до складу Національної гвардії України. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: