Рябошапка розповів про внутрішній конфлікт між членами НАЗК

Рябошапка розповів про внутрішній конфлікт між членами НАЗК
Руслан Рябошапка,член Національного агентства з питань запобігання корупції

Проблема з системою реєстру декларацій вилилась у гостру дискусію, зазначив член НАЗК

Основною причиною конфлікту всередині НАЗК Руслан Рябошапка вважає затягування зі створенням автоматизованої обробки декларацій.

Про це на телеканалі ZIK розповів Руслан Рябошапка,член Національного агентства з питань запобігання корупції.

«Були моменти, коли ми, усі четверо, працювали і голосували разом – одноголосно. Але з певного моменту, напевне через проблему з функціонуванням реєстру – напрямок, за який відповідала Наталія Корчак, усе змінилося. Скопач і Корчак дотримувались однієї позиції, ми з Русланом Радецьким – іншої. Це викликало певну реакцію Радецького, оскільки він мав перевіряти декларації, а інструментів для цього не було», – пояснив Рябошапка мотив Радецького.

У березні, як пригадав член НАЗК, було подано ініціативу про те, щоб змінити адміністратора чи реєстр. У відповідь реакції від Корчак не було.

«Проблема з системою вилилась у гостру дискусію і нашу пропозицію Корчак залишитись членом НАЗК, але дати можливість здійснювати управління на засадах ротації. У такому випадку щокварталу ми б змінювались на посаді керівника, і робота була б збалансована. Але пропозиція була абсолютно і категорично відкинута», – підсумував Рябошапка.

Нагадаємо, сьогодні член Національного агентства з питань запобігання корупції Руслан Рябошапка подав Кабінету міністрів України заяву про відставку. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: