Рятувальники ДСНС готові гарантувати безпеку паломників під час святкування Рош Ха-Шана

Рятувальники ДСНС готові гарантувати безпеку паломників під час святкування Рош Ха-Шана

ДСНС спільно з Нацполіцією та СБУ розробила комплекс заходів взаємодії на випадок виникнення надзвичайних ситуацій

Державна служба України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) готова гарантувати пожежну безпеку під час святкування Рош Ха-Шана в Умані (Черкаська область), у період з 17 по 27 вересня 2017 року.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби ДСНС.

Як зазначається, сьогодні, 29 серпня 2017 року відбулася зустріч голови ДСНС Миколи Чечоткіна з послом Ізраїлю в Україні Еліавом Бєлоцерковські та представниками поліції та Бюро з питань протидії тероризму Ізраїлю, на якій обговорювалася підготовка до святкування Іудейського Нового року Рош Ха-Шана.

Так, за словами Чечоткіна, наразі ДСНС спільно з місцевими органами влади, Національною поліцією та Службою безпеки України розробила комплекс заходів взаємодії на випадок виникнення надзвичайних ситуацій, а також план реагування на них.

«Хочу запевнити, що підрозділи ДСНС докладуть максимум зусиль задля того, аби гарантувати кожному паломнику безпечні умови перебування в Умані. Спільними зусиллями зробимо все від нас залежне, щоб свято пройшло без надзвичайних ситуацій», - заявив він, додавши, що ДСНС готова гарантувати пожежну безпеку під час святкування Рош Ха-Шана.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: