Саакашвілі розповів, чому відмовився очолювати партійний список БПП на Одещині

Саакашвілі розповів, чому відмовився очолювати партійний список БПП на Одещині
Міхеїл Саакашвілі

З такими, як Кононенко, я не можу перебувати в одній групі - губернатор

Голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі розповів, чому відмовився очолювати партійний список «Блоку Петра Порошенка» в Одеській області.

«Я відмовився очолити партійний список президента в Одеській області, тому що я вважав, що з цими людьми у мене не може бути багато спільного, з представниками його партії. Я відмовився від того, щоб очолити у національному масштабі його партію, я вважав, що з такими, як Кононенко, я не можу перебувати в одній групі», - сказав Саакашвілі.

«Я поїхав у Чернігів, закликав голосувати за БПП. Там БПП номінувало форменого шахрая Березенка. І мені соромно, що я там опинився, бо я поїхав, бо вважав, що гречку роздавати нікому не дозволено, але з іншого боку там був звичайний аферист Березенко», - додав Саакашвілі.

Як повідомлялось, 7 листопада, на скликаній прес-конференції Саакашвілі заявив, що вирішив подати у відставку. «Я не хочу залишати одеситів напризволяще, але я вирішив подати у відставку», – сказав він.

Саакашвілі запевнив, що боротьба з корупцією в Україні продовжиться, а Одеса розвинеться тільки після того, як переможе корупціонерів у столиці.

Серед головних претендентів на посаду голови Одеської ОДА ЗМІ називаютьпершого заступника глави фракції «Блок Петра Порошенка» Ігоря Кононенка і першого заступника голови Адміністрації президента Віталія Ковальчука.

Прес-секретар Саакашвілі Дарина Чиж повідомила, що її шеф подав усі документи на звільнення з посади голови Одеської обласної державної адміністрації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: