СБУ переписала членів «комісій» на «виборах» на окупованому Донбасі

СБУ переписала членів «комісій» на «виборах» на окупованому Донбасі
«Вибори» будуть забезпечувати 6 538 членів «комісій»

На «вибори» Росія витратить не менше 100 млн рублів

Служба безпеки України встановила, що так звані вибори, організовані окупаційною адміністрацією Росії на Донбасі, будуть забезпечувати близько 6,5 тис. членів «дільничних виборчих комісій». Про це заявив голова Служби безпеки України Василь Грицак на брифінгу в Києві.

За його словами, за даними на 9 листопада СБУ встановила 6 538 членів таких «комісій».

Грицак також повідомив, що на «вибори» Росія витратить не менше 100 млн рублів (майже 42 млн гривень).

«За даними Служби безпеки, на потреби псевдовибори в ОРДЛО тільки через благодійний фонд «Ми разом» вже перераховано 100 млн рублів російського бюджету. До речі, повинно було бути 50, а випросили 100», - сказав він.

Очільник СБУ також повідомив, що російські військові вже «проголосували» на цих «виборах». «Голосування» відбувалось за фальшивими паспортами.

Раніше журналіст Денис Казанський звернув увагу, що організатори псевдовиборів на окупованому Донбасі випустили психоделічну рекламу, аби закликати людей «голосувати».

«Мабуть організатори цього дійства з самого початку вирішили взяти за основу, що нормальні люди на ці «вибори» не підуть, тому креатив таргетували на розумово відсталих громадян», - написав журналіст у Facebook.

Раніше голова Служби безпеки України Василь Грицак закликав жителів окупованих територій Луганської та Донецької областей ігнорувати так звані вибори, що заплановані на 11 листопада.

Як повідомлялося, раніше у США закликали жителів Донбасу бойкотувати «вибори» в ОРДЛО.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: