СБУ затримала на Донеччині банду з наркоторговців та поліцейських

СБУ затримала на Донеччині банду з наркоторговців та поліцейських
Співробітники СБУ

Під час затримання один із зловмисників, керівник підрозділу поліції, стріляв з мисливської рушниці в оперативників спецслужби

Співробітники Служби безпеки України спільно з військовою прокуратурою затримали у районі проведення антитерористичної операції учасників організованого наркоугруповання, до складу якого входили також працівники Нацполіції.

Як повідомили у прес-центрі СБУ, правоохоронці встановили, що наркобізнес організували місцеві кримінальні авторитети під «кришуванням» працівників поліції.

«Наркоділки реалізовували наркотичні та психотропні речовини мешканцям кількох районів Донеччини. При обшуках за місцями роботи та проживання фігурантів справи співробітники СБ України вилучили понад тисячу таблеток синтетичних наркотиків та майже два кілограми марихуани, 5 тисяч доларів, нелегальну зброю, набої та боєприпаси до неї, банківські картки, на які надходили гроші за реалізовані наркотики», - йдеться у повідомленні.

Під час затримання один із зловмисників, керівник підрозділу поліції, стріляв з мисливської рушниці в оперативників спецслужби.

У рамках кримінальних проваджень, відкритих за ст. 307 та ст. 345 Кримінального кодексу України, чотирьох учасників угруповання затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Всім затриманим оголошено про підозру в скоєнні злочину. Тривають першочергові слідчо-оперативні дії.

До слова, СБУ виявила боєприпаси російського виробництва у районі проведення АТО.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: