Себастіян Курц іще не визначився із ким буде формувати уряд

Себастіян Курц іще не визначився із ким буде формувати уряд
Себастіян Курц

Очільник Народної партії хоче з’ясувати для себе позиції інших політичних сил по низці питань, які він відмовився називати

Очільник Народної партії Австрії 31-річний Себастіян Курц заявив про те, що іще не визначився із якою політичною силою країни він має намір почати переговори щодо формування уряду. Про це повідомляє Reuters.

При цьому він пообіцяв, що роз’яснить ситуацію по цьому питанню у найближчі години або дні. Дану заяву Себастіян Курц зробив після чергових переговорів із президентом країни Александром Ван дер Белленом. Саме після цієї зустрічі очікували, що нинішній очільник МЗС чітко оголосить із якою політичною силою (Соціал-демократична партія чи Партія свободи Австрії) він збирається формувати правлячу коаліцію.

За словами Себастіяна Курца і на сьогодні зберігається низка питань, по яким він хотів би з’ясувати позиції партії під час неформального діалогу перед тим як перейти до формальних офіційний переговорів. Однак, він знову ж таки відмовився говорити про які саме питання іде мова. 

Читайте також статтю: Канцлер Курц. Феномен австрійського вундеркінда та що від нього чекати Україні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: