Серед бойовиків повзуть чутки про підготовку наступу для повернення позицій під Авдіївкою

Серед бойовиків повзуть чутки про підготовку наступу для повернення позицій під Авдіївкою

Велика частина бойовиків ставиться до можливості проведення такої наступальної операції скептично

У середовищі бойовиків «ДНР» поширюється інформація про рішення командування російсько-окупаційних військ щодо проведення наступальної операції з повернення в найкоротші терміни втрачених на Авдіївському напрямку позицій. Про це повідомляє група «Інформаційний спротив».

За її даними, на ділянці н.п. Веселе - Спартак (Ясинуватський район) здійснюється накопичення живої сили бойовиків за рахунок перекидання додаткових підрозділів спеціального призначення «внутрішніх військ МВС ДНР» і «СОБР МВС ДНР». Бойовиками активно проводиться технічне обслуговування наявного озброєння і бойової техніки, дообладнання вогневих позицій, здійснюється систематичний підвіз боєприпасів на основні бойові позиції.

«Одночасно в середовищі бойовиків «11-го омсп» поширюється інформація про рішення командування «1-го АК ДНР» щодо проведення наступальної операції з повернення в найкоротші терміни втрачених на Авдіївському напрямку позицій («Алмаз», «Алмаз-1» і «Алмаз-2»). Велика частина бойовиків ставиться до можливості проведення такої успішної наступальної операції скептично, вважаючи, що подібна інформація доводиться до особового складу виключно для підняття рівня морально-психологічного стану (різке погіршення «бойового духу» бойовиків викликано значними втратами, яких зазнав «11 полк» в період останньої ескалації бойових дій)», - повідомляє «ІС».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: