Шокін подасть до суду на журналістів, які провели розслідування щодо його статків

Шокін подасть до суду на журналістів, які провели розслідування щодо його статків
Фото РБК

Шокін заявив, що «позов буде дуже серйозний»

Екс-генпрокурор Віктор Шокін буде судитися із журналістами програми «Схеми», які зняли сюжет про його маєтки і «потаємне життя». Про це Шокін заявив в ефірі каналу «112 Україна».

«Я вже готую позов до них (журналістів – ред.)», - сказав Шокін.

Він заявив, що «позов буде дуже серйозний». «Позов буде про порушення кримінального провадження по цих людях, які сфальсифікували повністю цю перевірку за гроші», - сказав Шокін.

«Вони показали мої декларації не ті, що є в наявності за 2013 рік, де я показував усі свої статки на той час, коли я ними володів, а показали за 2014 рік. Більше того, вони не сказали і не показали ті мої пояснення, які я писав в ДФС… про те, коли, де і чим я яким чином заволодів кожним із всіх статків, починаючи з квартири на Ярославовому Валу, котру я купив в 1995 році на кошти, які я брав в кредит. Про цей дім, що є зараз в Забір'ї і кажуть, що я його приховав. Я його показав в декларації за 2013 рік», - сказав він.

За словами Шокіна журналісти також не вказали, що з 19 лютого 2007 року по 2014 рік він був на пенсії. «Я буду дуже радий, якщо це НАБУ перевірить», - сказав Шокін.        

Як відомо, Національне антикорупційне бюро перевіряє інформацію про наявність у колишнього генпрокурора Віктора Шокіна незадекларованих статків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: