Шоу триває. Гройсман показав, який він вправний електрозварювальник

Шоу триває. Гройсман показав, який він вправний електрозварювальник

Опісля огляду черкаського мосту Володимир Гройсман власноруч долучився до його ремонту.

Сьогодні Прем’єр-міністр Володимир Гройсман під час інспектування ремонту черкаського мосту він приміряв на себе роль ремонтника і взявся за зварювальний апарат.

Про це повідомляє місцеве видання Вичерпно.

Голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко поінформував Гройсмана про історію черкаського мосту. Зокрема, він розповів про те, що міст побудований 1961 року. Останній раз ремонтувався у 2005 році.

Ткаченко розповів, що цей міст для Черкащини стратегічний, бо альтернативного шляху немає. Наразі ремонтники працюють і вдень, і вночі. Зроблено вже близько 50 відсотків загальної кількості робіт, які планують завершити до кінця листопада.

Гройсман наголосив, що дуже важливо, щоб люди не відчували дискомфорту. На що Юрій Ткаченко зауважив, що транспорт, як і раніше, їздить у пропускні «вікна», і після того, як запустили частково зроблену ділянку дороги, стало трохи легше.

Разом із початком ремонту мосту розпочались ремотні роботи дороги на дамбі. Наразі там відремонтовано близько 80 відсотків дороги.

За словами Володимира Гройсмана, в державному бюджеті закладено 4 мільярди гривень на ремонти в кількох областях, в тому числі, і в Черкаській.

Опісля огляду мосту Володимир Гройсман власноруч долучився до його ремонту. Одягнувши рукавиці, Гройман  зайнявся зварювальними роботами.

Поспілкувавшись із робітниками разом із ними декілька хвилин вправлявся в роботі зі зварювальним апаратом.

Раніше повідомлялося, що подібні зустрічі наймолодшого за всю історію України прем'єра Володимира Гройсмана за стилістикою все більше нагадують спілкування літніх радянських вождів з трударями, жінками, дітьми, пенсіонерами.

Читайте докладніше матеріал «Главкому»: «Совок» на марші. Як Гройсман став Брежнєвим».

і наймолодшого за всю історію України прем'єра за стилістикою все
  • 1 Жовтня, 08:00
  • Розсилка

39-річний український прем'єр використовує прийоми, якими користувався 78-річний генсек

Політтехнологи українського прем'єр-міністра Володимира Гройсмана повертають країну на 40 років тому. До такого висновку приходять автори матеріалу «Совок» на марші. Як Гройсман став Брежнєвим» .

Журналісти зібрали вражаючі фотоаналогії, за якими видно, що зустрічі наймолодшого за всю історію України прем'єра за стилістикою все більше нагадують спілкування літніх радянських вождів з трударями, жінками, дітьми та пенсіонерами.

Погодьтесь, важко уявити, що канцлер Німеччини Ангела Меркель інспектує ремонт автобанів, а президент Франції Емануель Макрон відвідує швейні фабрики та вручає гвоздички тамтешнім працівницям. Але це жодним чином не бентежить очільника уряду і його політтехнологів. Гройсман проводить такі зустрічі все частіше.

Своєю любов'ю до зустрічей з трудовими колективами та відвідування різноманітних шкіл, лікарень, заводів та виставок Володимир Гройсман все більше нагадує Генерального секретаря ЦК КПРС Леоніда Брежнєва.

Наведені нижче світлини лише підкреслюють цю схожість.

Читайте докладніше матеріал «Главкому»: «Совок» на марші. Як Гройсман став Брежнєвим».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: