Силовики затримали на Буковині торговця зброєю

Силовики затримали на Буковині торговця зброєю
Правоохоронці вилучили у жителя Буковини зброю та боєприпаси 
Фото: Генпрокуратура

Чоловік торгував боєприпасами і зброєю із зони проведення Операції Об'єднаних сил

Правоохоронці затримали мешканця Чернівецької області, який займався нелегальною торгівлею зброєю і боєприпасами, вивезених із зони Операції Об'єднаних сил на Донбасі. Про це повідомляє пресслужба Офісу генерального прокурора.

Повідомляється, що чоловік налагодив канал постачання зброї і боєприпасів із зони Операції Об’єднаних сил, які він зберігав у будинку свого знайомого. Клієнтів для реалізації підшукував в кримінальних колах.

«Правоохоронці затримали громадянина при спробі збуту протипіхотної міни, шість гранат, тротилу, коренеплодів кумулятивних зарядів, фугасних снарядів, протипіхотних зарядів, комплектуючих до кулемета Калашникова і більше 1000 патронів до нього. Крім того, під час обшуку було вилучено речовину, схожу на канабіс», - повідомили в Офісі генпрокурора.

На даний момент відкрито справу за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Вирішується питання про повідомлення про підозру.

До слова, напередодні у Чернівцях чоловік на вулиці влаштував стрілянинуВнаслідок стрілянини ніхто не постраждав. Співробітники поліції вилучили у чоловіка зброю та затримали його. 

Минулими вихідними на Донеччині у Мар’їнці прикордонники знайшли схрон з боєприпасами«Під час реалізації оперативної інформації прикордонники Краматорського загону спільно з представниками СБУ за участі військовослужбовців 28-ї ОМБр ЗСУ провели огляд нежилої будівлі в місті Мар’їнка. Під час огляду виявили 4 постріли до гранатомету РПГ-7 та 1 постріл до гранатомету СПГ-9, міну МОН-50 та 2 ящика (2160 шт.) набоїв калібру 5,45 мм», – йдеться у повідомленні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: