Син Трампа розповів у Сенаті про зустріч з російським адвокатом

Син Трампа розповів у Сенаті про зустріч з російським адвокатом
Дональд Трамп-молодший

Трамп-молодший запевняє, що пішов на зустріч з росіянкою через компромат на Клінтон

Старшого сина президента США Дональда Трампа-молодшого допитали у Сенаті США в так званій російській справі.

Як повідомляє Deutsche Welle, син глави Білого дому розповів комітету Сенату з питань правосуддя про свою зустріч з російським адвокатом Наталією Весельницькою під час передвиборної кампанії 2016 року.

У підготовленому ще до проведення засідання письмовому поясненні сина президента США, яке має в своєму розпорядженні американське видання The New York Times, докладно розповідається про цю зустріч.

Зокрема, Трамп-молодший запевнив, що пішов на зустріч з росіянкою лише тому, що його цікавило, яку саме компрометуючу інформацію вона має про Гілларі Клінтон - конкурентку його батька в боротьбі за крісло президента.

Також він хотів почути, якою інформацією про «харакетер, кваліфікацію чи відповідність» Клінтон посаді президента США володіє адвокат. Однак зустріч, за його словами, виявилася безрезультатною, жодних домовленостей ним досягнуто не було.

Нагадаємо, що Дональд Трамп-молодший у 2016 році організував зустріч з російським адвокатом Весельницькою, яка має зв'язки з Кремлем. Зустріч проходила під час президентської кампанії в хмарочосі Trump Tower в Нью-Йорку 9 листопада 2016 року.

На ній також були присутні зять Дональда Трампа Джаред Кушнер та Пол Манафорт, який в той час очолював президентську кампанію кандидата-республіканця. 

25 липня, колишній глава передвиборного штабу американського президента Дональда Трампа Пол Манафорт також дав свідчення в комітеті з розвідки Сенату США.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: