Синоптики прогнозують заморозки на цьому тижні, а потепління – лише з наступного

Синоптики прогнозують заморозки на цьому тижні, а потепління – лише з наступного

За попередніми прогнозами, 22-23 травня за умови прояснення, тобто, чистого неба, у нічні та ранкові години на Півночі, Заході та у Центрі України є ймовірність невеликих заморозків

Атмосферні фронти перемістяться сьогодні ввечері на центральну частину України, а завтра, 20 травня, їхні дощі очікуються на Сході, у Сумській області та на Півдні, окрім Криму (карта). Про це повідомила синоптик Наталка Діденко у Facebook.

Натиснути для збільшенняНатиснути для збільшення

«У західних та центральних областях завтра суттєві опади - навряд, хіба десь набіжить якась місцева хмарка з місцевими кількома краплями. У центральних областях вдень світитиме сонце. Вітер буде свіжим, із північного заходу, поривчастим», - зазначила синоптик.

За даними Діденко, температура повітря найближчої ночі +8+12 градусів, на Півдні +10+15 градусів, завтра вдень в Україні передбачається +14+19 градусів, у південній частині та на Закарпатті +17+24 градуси.

У Києві 20-го травня суттєві дощі малоймовірні, вночі +10 градусів, вдень у середу +17 градусів.

«Особливого тепла поки що не видно, хіба з наступного тижня вдень все ж побільшає «двадцяток», а дощі, невеликі та помірні, чергуватимуться із сонечком», - зауважила вона.

Синоптик наголосила, що, з попередніми прогнозами, 22-23 травня за умови прояснення, тобто, чистого неба, у нічні та ранкові години на Півночі, Заході та у Центрі України є ймовірність невеликих заморозків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: