Ситник запевнив, що відео НАБУ у «бурштиновій справі» буде дуже переконливе

Ситник запевнив, що відео НАБУ у «бурштиновій справі» буде дуже переконливе
Артем Ситник

Керівник НАБУ не виключає, що у «бурштиновій справі» можуть з’явитись і інші фігуранти

Артем Ситник, директор Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) запевнив, що відео НАБУ у «бурштиновій справі»,  яке буде продемонстроване антикорупційним прокурором на засіданні комітету, буде дуже переконливе.

Про це Ситник заявив в ефірі програми «Перші про головне. Коментарі» на телеканалі ZIK, коментуючи подання щодо зняття недоторканності на нардепів Розенблата і Полякова у бурштиновій справі.

«Те відео, яке буде продемонстроване антикорупційним прокурорам на засіданні комітету, воно дуже переконливе. Я вас запевняю. Тут, думаю, не буде питань щодо доцільності ухвалення позитивного рішення про зняття недоторканностіі», - заявив Ситник.

На думку директора антикорупційного бюро, втрутитись у ситуацію із зняттям недоторканності з нардепів у «бурштиновій справі» може тільки політична складова.

«Але що стосується наявності доказів – тут у мене сумнівів нема», – висловив переконання Ситник.

Ведучі тут же перепитали, чи може у справі йтися про інших високопоставлених фігурантів.

«Домовимось так: є докази протиправної діяльності двох нардепів і інших осіб, які, не маючи імунітету, були затримані. Їм оголошені підозри, обрано запобіжні заходи. Інші подробиці – таємниця слідства. Бо розслідування щодо інших осіб триває. Не виключаю, що можуть з’явитись і інші фігуранти», – зауважив директор НАБУ.

Нагадаємо, що регламентний комітет Верховної Ради відмовив у знятті недоторканності з нардепів Євгена Дейдея і Олеся Довгого.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: