Смертельна аварія на переїзді у Франції: справу відкрили за звинуваченнями у вбивстві

Смертельна аварія на переїзді у Франції: справу відкрили за звинуваченнями у вбивстві
Місце ДТП

Ідентифікація у окремих випадках дещо ускладнена через значне пошкодження тіл

За фактом зіткнення шкільного автобуса та потяга і місті Міяс відкрито справу за звинуваченнями у вбивстві та нанесенні важких тілесних ушкоджень.

Про це повідомив прокурора Перпиньяну Жан-Жак Фагні під час прес-конференції.

«На даний момент, це абсолютно передчасно говорити, чи були підняті, чи закриті шлагбайми. Метою даного розслідування є визначення умов, через які автобус опинився на залізничному полотні», - повідомив прокурора Перпіньяна Жан-Жак Фагні.

Він вказав, що відкрите розслідування справи за звинуваченнями у вбивстві та нанесенні важких травм. Ведення розслідування здійснюватиме група жандармів департаменту Східні Піренеї.

Префект Філіп Вінгес повідомив під час прес-конференції, що ідентифікація у окремих випадках дещо ускладнена через значне пошкодження тіл.

«Тяжкість нанесених ушкоджень робить ідентифікації у деяких випадках важкою». – вказав Вінгес.

У спортивному залі для сімей постраждалій встановлено психологічний приймальний блок.

Президент Франції Емануель Макрон відгукнувся на трагедію, написавши у Тwitter.

«Всі мої думки про жертв цієї страшної аварії за участю шкільного автобуса та їхніх сімей. Держава повністю мобілізована, щоб допомогти їм».

На місце трагедії терміново виїхали прем’єр-міністр Франції Едуард Філіпп, який перебував у робочій поїздці за межами Парижа, та міністр транспорту Елізабет Борн.

Біля школи, якій належав автобус, збираються батьки. Для оперативного оповіщення відкрито «гарячу» телефонну лінію.

Як повідомили у МВС Франції, інцидент стався в четвер близько 16 години на регульованому переїзді, причому шлагбаум був закритий, але автобус з якихось причин збив його.

У результаті ДТП загинули четверо дітей. За попередньою інформацією, загиблі - школярі від 13 до 17 років. Під час зіткнення автобус розломило навпіл.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: