Сміттєвий колапс: у окупованому Криму не реагують на купи відходів

Сміттєвий колапс: у окупованому Криму не реагують на купи відходів

Жителі окупованого Сімферополя висловлюють своє невдоволення в соцмережах з приводу того, що біля їхніх будинків повиростали гори сміття

Влада окупованого Криму поки що не реагує на санітарну катастрофу, що починається у Сімферополі через неякісну роботу державних і приватних служб, відповідальних за прибирання сміття в місті, посилаючись на відсутність офіційних звернень від жителів міста. Про це розповіла головний державний санітарний лікар окупованого Криму Наталія Пеньковська, пише місцеве видання.

За її словами, відповідно до законодавства, позапланову перевірку Росспоживнагляду може бути проведено за зверненнями та заявами громадян, правоохоронних органів та органів виконавчої влади.

«Безпосередньо відповідальність за виконання цих заходів лежить на муніципальній владі і на тому підприємстві, яке здійснює прибирання території. Прокуратура погоджує перевірки тільки в тому випадку, якщо є загроза життю і здоров'ю людей, тобто має бути аргументація, підтверджена фотофіксацією і так далі», – зазначила фахівець.

Нагадаємо, жителі кримської столиці активно висловлюють своє невдоволення в соцмережах з приводу того, що біля їхніх будинків, шкіл і дитячих майданчиків повиростали гори сміття. Люди роздратовані кричущою антисанітарією, побоюючись з настанням тепла поширення всіляких інфекцій. Є й достатня кількість фото, на яких видно купи сміття.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: