Собчак розповість росіянам, як політика Кремля довела їх до зубожіння

Собчак розповість росіянам, як політика Кремля довела їх до зубожіння

Собчак вважає, що обіцяної владою Росії стабільності «не відбулося»

Телеведуча Ксенія Собчак, яка заявила про намір балотуватися в президенти Росії, вважає, що анексія Криму привела в тому числі до зубожіння населення Росії. Про це вона заявила в ефірі програми «Вечір з Володимиром Соловйовим» на каналі «Росія 1».

«Я зможу пояснити (виборцям – ред.) взаємозв'язок між тим, що ми ведемо певну політику на міжнародній арені і між тим, на скільки збільшилася їх пенсія, і яким чином це впливає на загальне зубожіння населення. Просто поки люди не бачать цього взаємозв'язку. Їм здається, що Крим - окремо, а їх пенсія - окремо», - вважає Собчак.

За її словами, обіцяної владою Росії стабільності «не відбулося».

«Яка стабільність, якщо ми дві війни ведемо. У нас збідніло населення за останні п'ять років, курс рубля в два рази змінився. Це сталося, в тому числі, через ту геополітику, яку веде наша держава», - додала Собчак.

Ксенія Собчак 18 жовтня офіційно оголосила про намір брати участь у президентських виборах в сусідній Росії. Вона називає себе кандидатом «проти всіх».

Собчак повідомила, що не буде проводити передвиборну агітацію в включеному Криму. Вона стверджує, що Росія порушила міжнародні зобов'язання, анексувавши Крим.

Також вона запропонувала провести в Криму «новий незалежний референдум» про статус півострова.

Генпрокуратура Росії почала перевірку висловлення кандидатки у президенти Ксенії Собчак про анексований Крим.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: