Сьогодні в парламенті година запитань до уряду

Сьогодні в парламенті година запитань до уряду

Для розгляду в першому читанні також внесено ряд законопроектів

У п'ятницю, 13 травня, Верховна Рада України на своєму засіданні планує провести традиційну годину запитань до уряду, а також заслухати звіт ТСК з питань майбутнього.
Про йдеться у порядку денному засідання.
До сесійної зали для розгляду в першому читанні також винесено законопроекти про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо недопущення безпідставного видалення зелених насаджень; про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу щодо Витягу з Єдиного реєстру досудових розслідувань про рух провадження; про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо відповідальності для «злодіїв у законі» та за злочини, вчинені злочинними угрупованнями та про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо запровадження терміну «кримінальних проступків», пише Укрінформ.
Нагадаємо, що в четвер парламент проголосував за призначення нового генерального прокурора України. Ним став Юрій Луценко. Перед голосуванням за проект постанови про надання згоди на призначення Луценка генпрокурором Верховна Рада внесла зміни до закону про прокуратуру, які дають змогу призначити генпрокурором особу без вищої юридичної освіти, якої немає у Луценка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: