Сьогодні Україну заллють дощі: детальний прогноз погоди у регіонах

Сьогодні Україну заллють дощі: детальний прогноз погоди у регіонах
Практично всю Україну накриють дощі з грозами

5 червня Україну перетинатиме холодний повітряний фронт

У вівторок по всій території нашої країни прогнозують грозові дощі. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

5 червня температура повітря у Волинській області становитиме +23...+25, у Рівненській, Львівській та Івано-Франківській стовпчик термометра покаже +24...+26. На Тернопільщині, Хмельниччині та Закарпатті повітря прогріється до 25-27 градусів тепла, а найтепліше буде у Чернівцях — максимум до +28. Вночі в регіоні буде без опадів, проте удень — дощі, можливі грози.

Опади очікуються і в центральній Україні, проте в регіоні завтра буде тепло. Так, у Вінницькій та Черкаській області температура повітря становитиме +25...+27, на Полтавщині — підніметься до +28. А в Дніпрі та Кропивницькому стовпчик термометра покаже +27...+29.

Жителям півночі синоптики не радять забувати парасольки. В Чернігівській та Сумській областях 5 червня буде +23...+25, у Києві та Житомирі — максимум до +27.

На сході країни, попри дощі, буде тепло. На Донеччині повітря прогріється до 25-27 за Цельсієм, на Харківщині та Луганщині стовпчик термометра покаже 27-29 градусів тепла.

Дощову погоду прогнозують жителям південних областей. На Запоріжжі та в Криму — +25..+27, на півострові — сухо та без опадів. У Херсоні завтра — 24-26 градусів тепла, на Одещині та Миколаївщині — максимум до +28.

У Києві атмосферний фронт у вівторок зумовить періодичні короткочасні дощі та грози, які можуть супроводжуватись швальними поривами вітру.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: