Солдата, який через парі вбив сержанта, ув'язнили на 10 років

Солдата, який через парі вбив сержанта, ув'язнили на 10 років

Суперечка між військовослужбовцями виникла ще 18 вересня 2016 року

На Харківщині до 10 років ув’язнення засудили старшого солдата, який у стані алкогольного сп'яніння розстріляв сержанта через парі. Відповідний вирок Дергачівського районного суду Харківської області опублікований на сайті Єдиного реєстру судових рішень.

Згідно вироку суду, суперечка між військовослужбовцями виникла ще 18 вересня 2016 року. Чоловіки посперечалися, хто з них швидше демобілізується. Предметом парі стало життя того, хто програє. Згодом словесна суперечка переросла у бійку.

Спочатку чоловіків розборонив інший військовий. Однак потім старший солдат вдарив сержанта ножем у спину і вистрілив з автомата. Внаслідок стрілянини один з військовослужбовців помер, ще двоє отримали поранення.

«Намагаючись уникнути кримінальної відповідальності, старший солдат втік з наметового містечка, а автомат викинув. Правоохоронці його затримали того ж дня», - йдеться у вироку суду.

Солдат свою вину не заперечував. Суд визнав його винним у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.115 (умисне вбивство), ч.2 ст.15 (замах на злочин), ч.2 ст.413 (втрата військового майна) КК України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: