Прокуратура визнала законним виведення Котвіцьким 40 млн доларів в офшор

Прокуратура визнала законним виведення Котвіцьким 40 млн доларів в офшор
Ігор Котвіцький

Прокуратура не виявила у виведенні коштів нардепом шахрайських дій

Прокуратура Києва закрила справу проти народного депутата Ігоря Котвіцького за виведення 40 млн доларів в офшор. Про це заявила речник прокуратури Надія Максимець, повідомляє телеканал «112 Україна».

Прокуратура не виявила у виведенні коштів шахрайський дій. «Ідеться про кримінальне провадження, яке було розпочато за заявою одного з народних депутатів щодо можливих шахрайських дій народного депутата Котвіцького. Ми не порушували підслідність. Все було проведено у відповідності з вимогами КПК, неупереджено досліджено всі обставини. Було з'ясовано, були зобов'язальні відносини між сторонами, було відображено ці кошти в деклараціях даної особи, було допитано низку свідків», – заявила Максимець, додавши при цьому, що посадові особи Національного банку і Ощадбанку також повідомили, що трансакція Котвіцького не суперечила закону.

Максимець зазначила, що слідчими було враховано висновок експерта, який вказав, що підтверджують зобов'язальні відносини. «Зобов'язання між сторонами дійсно існувало. На підставі доказів слідчими було прийнято рішення про закриття кримінального провадження у зв'язку з відсутністю складу злочину», – сказала Максимець.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: