Стала відома дата першого рейсу Qatar Airways до Києва

Стала відома дата першого рейсу Qatar Airways до Києва
Qatar Airways

Найкраща авіакомпанія світу 2016 року за версією Skytrax тепер літатиме в Україну

Авіакомпанія Qatar Airways починаючи з 28 серпня 2017 року буде здійснювати щоденні вильоти до аеропорту «Бориспіль» з аеропорту міста Доха, столиці Катару.

Про це у своєму Фейсбук повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян.

«Цьому передували і переговори на рівні авіаційних служб обох країн, і злагоджена робота міністерства, Посольства України в Катарі, Державіаслужби та аеропорту «Бориспіль», - написав він.

Міністр додав, що у пасажирів завжди має бути вибір, і чим більше авіакомпаній будуть обирати аеропорти України для здійснення рейсів, тим краще буде розвиватись авіаційна галузь загалом.

Наприкінці квітнія Qatar Airways оголосила про початок польотів в Україну.

Згодом в інтерв'ю «Главкому» керівник аеропорту «Бориспіль» Павло Рябікін розповів, що скоро стане відома конкретна дата першого вильоту Qatar.

«Для нас це дуже знаково, бо Qatar вже другий рік поспіль визнають найкращою авіакомпанією світу. Нам дуже приємно буде усвідомлювати, що найкращий перевізник світу літає до нас. А їхні вимоги до термінального сервісу і до обслуговування - дуже високі. Якщо компанія тут обслуговується - це вже знак якості для аеропорту, це вже наша готовність відповідати найвищим світовим стандартам, - розповів він. - Для того, щоб озвучити дату початку польотів, Qatar залишився один підпис всередині своїх корпоративних процедур».

Qatar Airways - національна авіакомпанія Катару зі штаб-квартирою в столиці країни місті Доха. Авіакомпанія виконує рейси в144 пункти призначення, з яких всі є міжнародними.

Входить до списку семи авіакомпаній, що мають найвищий п'ятизірковий рейтинг, за версією британського агентства Skytrax.

Читайте також статтю: Хто відповість за «проліт» Ryanair над Україною?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: