Стала відома справжня причина переїзду принца Гаррі в Канаду

Стала відома справжня причина переїзду принца Гаррі в Канаду
Принц Гаррі запевняє, що перебратися в Канаду було його ідеєю

Принц Гаррі хотів захистити сина від «негативного впливу і тиску, з яким той би зіткнувся в Великобританії»

Принц Гаррі переїхав в Канаду разом з дружиною Меган Маркл і сином Арчі Харрісоном, так як вирішив, що у Великобританії до них ніколи не будуть ставитися так, як він би хотів.

Про це повідомляє видання Daily Mail.

За даними джерел видання, справжньою причиною переїзду королівського подружжя стало бажання герцога Сассекського убезпечити дружину від нападок громадськості, ЗМІ та інших членів королівської сім'ї.

«Коли стало очевидно, що до Меган ніколи не будуть ставитися справедливо, він зламався. Він запевняє, що перебратися в Канаду було його ідеєю», - повідомив інформатор.

Інше джерело вважає, що таким чином принц Гаррі хотів захистити сина від «негативного впливу і тиску, з яким той би зіткнувся в Великобританії».

На його думку, герцог Сассекський хотів би дати синові «нормальне дитинство», так як він сам ріс, постійно оточений увагою громадськості, і знає, як це важко.

Нагадаємо, королівська родина заявила про бажання жити на дві країни - Британію і Канаду у заяві про вихід їх із королівської родини. Таке рішення пари шокувало не тільки шанувальників пари, але і рідних принца. Але згодом королева Єлизавета ІІ все ж таки підтримала рішення подружжя відмовитися від королівських привілеїв і повідомила про «перехідний період» у цьому процесі.

До слова, «Мегзіт» став раптовим ударом у спину королівській сім'ї. Гаррі та Меган тримали підготовку в секреті та сповістили Чарльза з Вільямом за лише за 10 хвилин до того, як запустити новий сайт та видати сенсаційний пост в Instagram.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: