Стало відомо, що спричинило масштабну пожежу у Ростові-на-Дону

Стало відомо, що спричинило масштабну пожежу у Ростові-на-Дону

Наразі за інформацією прес-служби МНС у Ростовськй області за фактом пожежі відкрито кримінальне провадження за статтею «Умисне знищення або пошкодження майна»

Велика пожежа в Ростові-на-Дону, в результаті якої постраждали близько 120 житлових будівель, за попередніми даними, почалася зі сміттєзвалища біля будинків. Причиною загоряння стало «занесення стороннього джерела запалювання», повідомив у вівторок на засіданні оперативного штабу глава регіонального главку МНС Валерій Синьків, інформує ТАСС.

«Дослідженням встановлено, що зона початкового горіння знаходилася на південь від території приватного домоволодіння по провулку Чуваська, 50. За трьома житловими будинками складували сміття, сміттєзвалище, яке і сприяло розвитку пожежі. З урахуванням всіх параметрів можливого перекидання ми підтверджуємо, що при такій силі вітру .... перекидання (вогню - ред.) йшло від вогнища», - сказав Синьків.

Наразі за інформацією прес-служби МНС у Ростовськй області за фактом пожежі відкрито кримінальне провадження за статтею «Умисне знищення або пошкодження майна».

«В даний час співробітниками відділу поліції № 7 УМВС Росії по місту Ростову-на-Дону за фактом загоряння житлових домоволодінь на вулиці Нижегородської порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 167 Кримінального кодексу Російської Федерації», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, через пожежу в Ростові-на-Дону введений режим надзвичайної ситуації, евакуйовані 560 чоловік.

Шість кварталів у зоні пожежі відключені від газу та електрики.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: