Стартував Паризький автосалон 2018

Стартував Паризький автосалон 2018
Facebook/Рауль Чилачава

На окремому майданчику розмістилась експозиція історичних моделей Renault, присвячена 120-річчю марки

 У вівторок, 2 жовтня, розпочав роботу Паризький автосалон 2018.

Як повідомляє auto.24tv.ua, перші прем’єри цьогорічного автосалону вже є. На стенді Renault презентовано електричний кросовер K-ZE, створений спільно з Nissan та DongFeng.

Компанія Renault планує випускати у електричні кросовери у Китаї на спільному підприємстві і сподівається до 2022 року випускати по 550 000 електрокарів. А до 2020 року світ побачать електрифіковані Megane, Captur та Clio.

Трохи пізніше на стенді Renault буде представлено концептуальний легковантажний робо-кар EZ-PRO, котрий приєднається до першого прототипа цієї серії – EZ-GO.

Значно реалістичніша інша прем’єра французького виробника – новий Renault Kadjar. Зберігши традиційні для кросоверів риси дизайну, новий Kadjar набув більш динамічних і сучасних форм. Фахівці, що працювали над салоном паркетника, зробили ставку на комфорт, якість і ергономічність. Цей кросовер покажуть пізніше.

На окремому майданчику розмістилась експозиція історичних моделей Renault, присвячена 120-річчю марки.

Другим ранковим дебютантом став Mercedes-Benz. На стенді німецького виробника можна побачити новий електричний кросовер EQC та не електричний GLE 2019, але також новий, найменший з AMG – A35 4MATIC, та найменший з Мерседесів – smart у вигляді відкритого електричного концепту forease.

Як відомо, автосалон у Парижі проводиться раз на два роки. Mondial de l'Automobile 2018 року відбудеться у виставковому центрі Порт де Версаль вже в 120-й раз. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: