Стоцька прокоментувала своє виключення з російського журі Євробачення

Стоцька прокоментувала своє виключення з російського журі Євробачення

Російська співачка не оскаржуватиме рішення організаторів «Євробачення».

Російська співачка Анастасія Стоцька прокоментувала рішення організаторів «Євробачення» виключити її з російського складу журі. Свій вчинок в інтерв'ю РІА Новини вона назвала дурістю.

Зі слів співачки, найбільше її хвилював той факт, що через її дії могли дискваліфікувати Сергія Лазарєва, що представляє Росію.

«Зараз я видихнула і рада, що його не зачепили санкції. Я вболіваю за нього, він гідний першого місця», - заявила Стоцька.

Крім того, співачка заявила про готовність видалити акаунт в сервісі Periscope.

«Це для мене серйозний урок. Час відмовитися від соцмереж, які так щільно увійшли в наше життя. Від них одні біди. Мене вже закидали камінням і розіп'яли у всіх соцмережах», - зазначила Стоцька в інтерв'ю радіо «Комсомольская правда».

При цьому вона підкреслила, що «абсолютно не хотіла такого піару».

Стоцька додала, що не оскаржуватиме рішення організаторів «Євробачення».

Нагадаємо, 10 травня стало відомо, що Європейський мовний союз (EBU) визнав недійсним голосування члена російського журі «Євробачення» Анастасії Стоцької. Організатори конкурсу зазначили, що провели розслідування інциденту і з'ясували, що співачка справді порушила правила, коли транслювала голосування національного журі на сервісі Periscope.

Голосування чотирьох інших росіян - Геннадія Гладкова, Дениса Майданова, Оскара Кучери і Олімпіади Тетерич - зарахують.

Керівництву телеканалу «Росія» довелося вибачитися перед голландськими і вірменськими колегами - виступи учасників від цих країн Стоцька коментувала в Periscope.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: