Столтенберг заявив про потребу НАТО в сильній британській армії

Столтенберг заявив про потребу НАТО в сильній британській армії
Єнс Столтенберг

Генсек Альянсу прокоментував майбутню зустріч Путіна і Трампа

Генеральний секретар Північноатлантичного альянсу Єнс Столтенберг заявив в четвер про те, що НАТО потребує військовий потенціал Великої Британії. Про це повідомляє інформаційне агентство Reuters.

Дану заяву він зробив після того як британське видання The Financial Times повідомило про те, що британська прем’єрка Тереза Мей сумнівається в спроможності збройних сил Великої Британії перебувати серед наймогутніших збройних сил світу. Окрім цього в промові в Лондоні в рамках свого візиту Єнс Столтенберг заявив про те, що наміри Дональда Трампа провести зустріч із Володимиром Путіним не суперечать політиці НАТО. 

Окрім того генсек Північноатлантичного альянсу заявив про те, що НАТО переживе протиріччя між США і окремими країнами ЄС щодо політики по питанням зміни клімату, майбутнього домовленості щодо ядерної програми Ірану і суперечності по питанням торгівлі. Єнс Столтенберг висловив своє переконання, що Трансатлантичні відносини будуть збережені. Хоча при цьому він визнав, що їх збереження не є наперед визначеною річчю.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: