Суд у Львові обирає запобіжний захід Сакварелідзе

Суд у Львові обирає запобіжний захід Сакварелідзе

До суду прибули деякі народні депутати України та активісти

Галицький районний суд Львова в п'ятницю ввечері приступив до обрання запобіжного заходу олишньому заступникові генерального прокурора, соратнику екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі Давиду Сакварелідзе.

Відповідне відео із зали суду розміщено на сторінці партії «Рух нових сил» в Фейсбуці.

Сакварелідзе, звертаючись до судді, закликав його не обирати ніякого запобіжного заходу, запевнивши, що буде з'являтися до суду і до слідчого, давати показання.

До суду прибули деякі народні депутати України та активісти.

Як повідомляв «Главком», 14 вересня правоохоронці вручили повідомлення про підозру Давиду Сакварелідзе. Колишнього заступника генерального прокурора підозрюють у порушенні ч.2 ст.332 Кримінального кодексу (незаконне переправлення осіб через державний кордон).

Нагадаємо, екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі перейшов польсько-український кордон ввечер 10 вересня. Кордон прикордонників прорвали прихильники Саакашвілі, які буквально внесли його на український бік кордону. 

Генпрокурор пообіцяв притягнути до відповідальності організаторів прориву кордону в «Шегинях» та заявив, що прихильники Саакашвілі знищують державу. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Саакашвілі натомість заявляє, що він і його прихильники не порушували закон на пункті пропуску «Шегині».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: