Суд відмовляється повернути Хмельницькому аеропорту гектар землі

Суд відмовляється повернути Хмельницькому аеропорту гектар землі

Спірна ділянка землі

Суддя запропонувала сторонам спору заявити клопотання про призначення судової землевпорядної експертизи

Хмельницький міськрайонний суд відмовив у задоволенні позову прокуратури Хмельницької області в інтересах Хмельницької обласної ради і КП «Аеропорт Хмельницький» до Хмельницької РДА і громадянина Петра Бицика про визнання недійсним розпорядження та державного акта на користування 0,97 га (кадастровий номер 6825087200:06:008:0291) під особисте селянське господарство.

Про це свідчить рішення суду від 3 листопада, яке має «Незалежний громадський портал».

Суть у тому, що у листопаді 2012 року Хмельницька РДА затвердила проект із землеустрою щодо відведення та передачу у власність пану Бицику вказаної ділянки, що розташована на території Розсошанської сільської ради та входить до меж хмельницького аеропорту.

Суддя Аліна Демінська відкинула доводи прокуратури та обласної ради, які посилались на проведення цьогорічної інвентаризації земель аеропорту ТОВ «Хмельницьке обласне земельне агентство» на замовлення КП облради, де схематично вказані накладки земельних ділянок, які роздані РДА.

Головуюча пропонувала сторонам спору заявити клопотання про призначення судової землевпорядної експертизи на підтвердження або спростування факту наявності накладки земельних ділянок. Однак вони цього не зробили.

У прокуратури і облради є 10 днів, аби подати апеляційну скаргу на рішення суду першої інстанції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: