Суд залишив під вартою СБУшника, який фігурує в «бурштиновій справі»

Суд залишив під вартою СБУшника, який фігурує в «бурштиновій справі»

Апеляцію було подано стороною захисту щодо запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою Федорука на 60 днів терміном до 1 вересня з можливістю застави в розмірі 5 млн 200 тис. грн

Апеляційний суд Києва залишив без змін ухвалу суду першої інстанції про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою підполковнику Служби безпеки України Вадиму Федоруку, якого було затримано в результаті спецоперації «Бурштин» у Рівненській області.
У повідомленні наголошується, що скаргу було подано стороною захисту щодо запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою Федорука на 60 днів терміном до 1 вересня з визначенням альтернативного заходу у вигляді застави в розмірі 5 млн 200 тис. грн.
«За результатами апеляційного розгляду колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду м. Києва постановила: постанову слідчого судді Голосіївського районного суду м. Києва від 06 липня 2016 року - залишити без змін», - повідомляє прес-служба Апеляційного суду Києва.
Нагадаємо, 4 липня в результаті спецоперації правоохоронних органів «Бурштин» було затримано заступника прокурора Рівненської області Андрія Боровика й начальника відділу контррозвідки Рівненського обласного СБУ підполковника Вадима Федорука за підозрою в організації злочинного угруповання, метою діяльності якого було «дахування» незаконного видобутку бурштину, отримання хабарів, розкрадання вилученого в місцевих жителів бурштину, торгівля незаконно видобутою сировиною.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: