Телекомпанія нардепа Деркача відмовила прес-службі ЗСУ в наданні доступу до прямого ефіру

Телекомпанія нардепа Деркача відмовила прес-службі ЗСУ в наданні доступу до прямого ефіру
Народний депутат Андрій Деркач
replyua.net

Протримавши на зв’язку начальника прес-служби ЗСУ тривалий час, журналісти так і не здійснили включення в ефір

ТОВ «Ера-Медіа» відмовила прес-службі ЗСУ у доступі до прямого ефіру для екстреного інформування глядачів про події в Ічні. Про це повідомляє прес-служба UA: Перший.

Раніше, 9 жовтня, під час наради президента України Петра Порошенка з силовиками щодо ситуації на складах боєприпасів в Ічні, а також сьогодні, 10 жовтня, на засіданні Кабміну, міністр оборони України Степан Полторак повідомив, що начальник прес-служби Збройних сил України звертався до телеканалів із проханням включитись у прямий ефір для оперативного інформування населення, проте отримував відмови. Зокрема, міністр оборони повідомив, що прес-службі ЗСУ відмовили в доступі до ефіру і на «Першому» каналі.

Як з’ясувала команда Суспільного, до начальника прес-служби ЗСУ близько 7 ранку 9 жовтня зверталось ТОВ «ЕРА-МЕДІА» (народний депутат Андрій Деркач, почесний президент медіа-холдингу «Ера-медіа», голова художньої ради ТРК «Ера» - «Главком»), що виробляє програму «Доброго ранку, країно!», з проханням включитись у прямий ефір телефоном. Протримавши на зв’язку начальника прес-служби ЗСУ тривалий час, журналісти так і не здійснили включення в ефір, мотивувавши це відсутністю часу.

Програма «Доброго ранку, Країно!» примусово транслюється на телеканалі UA: Перший за ухвалою суду і є власним продуктом ТОВ «Ера-Медіа».

Команда Суспільного мовника вважає, що поведінка журналістів ТОВ «Ера-Медіа» в цій ситуації не тільки непрофесійна, а й ставить під загрозу право та можливість громадян отримати екстрену інформацію від Збройних Сил України, що безпосередньо впливає на безпеку населення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: