Терористи 22 рази обстріляли позиції сил АТО

Терористи 22 рази обстріляли позиції сил АТО
Бойовики на Донбасі регулярно порушують «режим тиші»

Проросійські бойовики 22 рази відкривали вогонь по позиціях українських військових

З опівночі і до 18.00 зафіксовано 22 випадки порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ. Про це повідомили у прес-центрі АТО.

За інформацією прес-центру, на Маріупольському напрямку противник порушував «режим тиші» в районі Павлопіля та Широкиного, обстрілюючи позиції українських захисників з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї, в районі Новозванівки – з кулеметів та стрілецької зброї, а біля Мар’їнки - зі стрілецької зброї.

«На Донецькому напрямку бойовики обстрілювали наші позиції поблизу Авдіївки з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї, а по Новгородському та Водяному вели вогонь зі стрілецької зброї», - йдеться у повідомленні.

У прес-центрі АТО також повідомили, що на Луганському напрямку обстріли з боку окупантів із гранатометів, зенітної установки та стрілецької зброї зафіксовано в районі Станиці Луганської, по Новозванівці противник застосовував кулемети та стрілецьку зброю, а в районі Верхньоторецького вів вогонь зі стрілецької зброї. Позиції наших військ біля Кримського противник обстрілював із мінометів 120-го та 82-го калібру, а також із гранатометів та стрілецької зброї.

«Збройні Сили України суворо дотримаються режиму припинення вогню, натомість противник застосовує стрілецьку зброю, кулемети та гранатомети», - наголосили у прес-центрі.

Нагадаємо, 2 жовтня біля Кримського на Луганщині загинув свободівець, офіцер 93-ої ОМБ Мирослав Мисла.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: